
Sara Aasum Hultberg
Sara Aasum Hultberg
”Kola, fudge, knäck & bräck - Konditorns hemligheter.” (2015)
Förlag: Bonnier fakta
Vill börja baka direkt
Sara Aasum Hultberg har jobbat som konditor i både New York, Stockholm och Norge. Under år 2014 utnämndes hon till Årets konditor 2014. Nu är det dags för Sara att ge ut sin första bok “Kola, fudge, knäck & bräck”. I boken delar hon med sig av sina bästa recept på godis, såser och andra sötsaker. En hel klassiska former av godis men som piffats upp med både enkla och ibland ovanliga tillsatser, som himalayasalt, lime, messmör och sesamfrön. Dessutom presenteras godiset ofta i enkelt brutna eller skurna former. Tacksamt för den som har svårt att få till allt för mycket snitsighet. Sara ger även bra tips på smarta tekniker, råvaror och redskap som kan förenkla bakandet. I boken finns även finfina färgbilder som inspirerar läsaren att sätta igång direkt. En perfekt bok till julens godisbakande.